Go to top

Hulp nodig?

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Behandeling

Delta heeft een compleet aanbod van zorg en begeleiding wanneer u last heeft van psychische klachten. We behandelen niet alleen de psychische klachten, maar geven u ook begeleiding om weer meer grip op uw leven te krijgen. Denk daarbij aan begeleiding op het gebied van wonen, financiën, een zinvolle daginvulling, werk, relaties en hobby’s. Samen met u werken we aan uw herstel. Delta heeft locaties in Rotterdam, Poortugaal, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en Dirksland.

Doel van de behandeling

Tijdens de eerste afspraak vinden er verschillende onderzoeken plaats en brengen we uw klachten in kaart. Op basis van de resultaten van de onderzoeken stellen we samen een behandelplan op. Daarin staan de doelen van de behandeling.
Een behandeling heeft als doel uw klachten weg te nemen en te voorkomen dat de klachten later weer terugkeren. Soms is het niet mogelijk om helemaal te genezen van uw klachten. We leren u dan beter met uw klachten om te gaan.

Polikliniek of opname?

Wij proberen om zoveel mogelijk op onze poliklinieken te behandelen. Dan komt u bijvoorbeeld wekelijks naar één van onze locaties. Maar soms is een opname in onze kliniek noodzakelijk. Behandelaanbod >>

Aanmelden

U kunt zich bij ons direct online aanmelden voor behandeling.

Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken.

Dáárom Delta:

Lid van: